Aluminium

Moss Blikkenslagerverksted samarbeider med Plannja. Deres aluminiumprofilene har en enestående bestandighet mot salte og sure stoffer.

Disse passer derfor godt i kystmiljøer eller i industriområder der luften kan inneholde mer av salter og forurensninger.

Hvis det oppstår riper i aluminiumsplaten, dannes et nytt oksidlag umiddelbart på den eksponerte overflaten. Dette betyr at aluminium faktisk er selvhelbredende og alltid beskytter mot korroderende angrep.

Regn og fuktighet i kystmiljøer, i storbyområder og industriområder kan inneholde salte eller sure forurensninger med lav pH-verdi. I slike miljøer er tak og vegger utsatt for alvorlige belastninger i form av korrosjon.

Plannja tak- og veggprofiler i aluminium har derfor enestående beskyttelse mot salt og sure oksider, og er  et utmerket valg i aggressive miljøer. Hvis det oppstår skader i aluminiumsplaten, dannes et nytt oksidlag umiddelbart på den eksponerte overflaten. Dette betyr at aluminium  leger seg selv og beskytter jevnt mot korrosive angrep.